Ystävänpäivän lukumaratonin koonti

ystavanpaiva-logo-1

Ystävänpäivän lukumaraton on nyt omalta osaltani ohi, mutta pehmeän lasku lukumaratonittomaan päivään tuo se, että monilla on vielä maraton kesken ellei aloittamatta ja lukumaratontunnelmia voi seurata tiistaihin asti. Iso kiitos Tuntematon lukija -blogin Handelle maratonin järjestämisestä!

Tavoitteinani tälle maratonille oli lukea loppuun yksi tai useampi kesken oleva kirja (joita oli jotenkin päässyt kertymään seitsemän), kiriä Goodreadsin pari kirjaa jäljessä olevaa lukutavoitetta kiinni ja saada maanantaina kirjastoon palautettavia kirjoja luettua. Voin laittaa rastin ruutuun jokaisen kohdalle: luin loppuun kaksi kesken olevaa kirjaa, joilla kummallakin on myös palautuspäivä yhden yön päässä ja Goodreadsin mukaan olen enää yhden kirjan tavoitettani jäljessä.

Sivumäärässä pääsin myös kohtalaiseen tulokseen. Viime maratonilla luin muista päivän menoista huolimatta 678 sivua, ja nyt pääsin muutaman sivun päähän 665 sivuun. Muistamatta sen kummemmin viime kerran sivumääriä luulin ylittäväni sen helposti, koska pystyin olemaan koko päivän kotona, mutta jäinkin sen alle. Se ei kuitenkaan ollenkaan haittaa, varsinkaan kun mietin mistä se johtuu. Lukemastani sivumäärästäni miltei puolet koostui nimittäin englanninkielisestä tietokirjallisuudesta. Vaikka kumpikin maratonilla lukemistani englanninkielisistä  oli varsin helppolukuisia, varsinkin Homo Deus sisälsi paljon vierasta sanastoa, joka hidasti tahtia.

MARATONILLA LUETTUA

ystävänpäivän lukumaraton koonti

Yuval Noah Harari – Homo Deus. A Brief History of Tomorrow (211 sivua)

Jessie Burton – Nukkekaappi (216 sivua)

Laura Bates – Everyday Sexism (78 sivua)

Albert Camus – Sivullinen (160 sivua)

Osallistuitko/osallistutko ystävänpäivän maratoniin? Miten maratoni sujui?

4 kommenttia artikkeliin ”Ystävänpäivän lukumaratonin koonti

  1. Jassu sanoo:

    Nukkekaapin luin minäkin tähän maratoniin ja sitten sekalaisen kasan muita 😀 Ainakin sai noita keskeneräisiä pois alta, vaikka tällä hetkellä nyt sitten tuo postauskirjojen pino näyttää ahdistavan suurelta. Mutta mukavaa oli:)

    Tykkää

Jätä sormenjälkesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s