Haastekoonti: Kurjen siivellä

Kurjen siivellä

Vuosi alkaa lähetä loppuaan ja niinpä on aika summata vuoden vaihteessa päättyviä lukuhaasteita. Pinon päällimmäinen -blogissa on tänä vuonna pyörinyt Kurjen siivellä -nimeä kantanut lukuhaaste, jonka tarkoituksena on ollut innostaa lukijoita Itä-Aasian kirjallisuuden pariin. Haastetta vetänyt sannabanana on koonnut tänne kattavaa listaa haasteeseen luetuista kirjoista ja taidanpa lähteä niiden avulla tutkimusmatkalle etsimään lisää mielenkiintoista luettavaa, vaikka varsinainen haaste päättyy tähän.

Haasteen sujumisesta omalta osaltani voin sanoa sen verran että paljon mielenkiintoista jäi lukematta, mutta jotain tuli sentään luettuakin. Kokosin tämän vuoden TBR-postaukseeni yhdeksän kirjan listan itäaasialaista kirjallisuutta, ja päädyin lukemaan niistä noin puolet, neljä kirjaa. Niiden joukossa oli yksi tämän vuoden ehdottomia helmiä, Haruki Murakamin Norwegian Wood.

Haasteeseen luetut kirjat:

Ryan Graudin – The Walled City

Janice Y. K. Lee – Pianotunnit

Haruki Murakami – Norwegian Wood

Ji Li Jiang – Punainen huivi

Jätä sormenjälkesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s