Kirjavarkaan tunnustuksia 1v!

BLOGISYNTTÄRIT

Kirjavarkaan tunnustuksia täytti vuoden virallisesti viikko sitten maanataina, mutta ensimmäinen viikko yliopistolla oli niin täynnä ohjelmaa, että siirsin sen juhlimisen suosiolla myöhäisempään ajankohtaan. En tiedä, onko tämä viikko yhtään rauhallisempi, mutta sain viikonloppuna tehtyä kauan kaipaamiani muutoksia blogin ulkoasuun ja se tuntui hyvältä hetkeltä aloittaa toinen vuosi kirjabloggaajana.

blogi

Synttäreiden kunniaksi otin viimein itseäni niskasta kiinni ja uudistin hieman blogin ilmettä. Etusivun ilme päivittyi ja loin sinne kuvalinkit blogiin, kirjakätköön ja uuteen Johtolangat-sivuun, jonne kokosin esimerkiksi book tagit ja blogeissa kiertäneet haasteet. Toivottavasti ratkaisu osoittautuu toimivaksi, minun järjestelmällisyyttä janoavaan puoleeni sen ainakin iskee 😉 Tarkkasilmäiset voivat huomata pieniä muutoksia myös muualla. Mitä pidät uudistuneesta ulkoasusta?

Minulla on nyt takana vuosi kirjabloggausta. Konkareihin verrattuna se tuntuu lyhyeltä ajalta, mutta paljon on ehtinyt tapahtua. Tämä on jo 101. postaukseni ja kirjoja on kertynyt kätkööni 53 kappaletta. Väliin on mahtunut hiljaisempia aikoja, mutta olen aina halunnut palata bloggaamisen pariin, ja siitä on tullut lukemisen ohella rakkain harrastukseni.

lisääjohtolankoja

Aloitin bloggaamisen, koska kaipasin lukemiseen sosiaalisuutta. Halusin jakaa ajatuksiani lukemastani, herättää keskustelua ja kuunnella muiden mielipiteitä. Se on onnistunut niin aktivoitumalla kommentoimaan muiden blogeja kuin saamalla kommentteja omaani. Suuri kiitos kaikille lukijoilleni ja kommentoijilleni! ❤ Blogin siivellä olen heittäytynyt kirjallisuuden maailmaan entistä intohimoisemmin, kuullut kirjoista, joiden ohi olisin muuten kävellyt, metsästänyt uutuuksia ja nauttinut siitä, että maailmassa on paljon ihmisiä, jotka pitävät lukemisesta yhtä paljon kuin minä.

En osaa tarkkaan sanoa, mitä seuraava vuosi tuo tullessaan. Ehkä bloggaukseni saavat hieman lihaa luiden ympärille kirjallisuuden opiskelusta, ehkä keskityn blogissa enemmän vapaa-ajan kuin koulun lukemiseen. Tykkään lukea ja tehdä book tageja, joten niitä tulen varmaan suomentamaan, ja muutama muu kirjapostauksesta poikkeava juttu on myös suunnitteilla. Riippumatta siitä, mihin suuntaan Kirjavarkaan tunnustuksia kehittyy, toivottavasti pysyt mukana!

30 kommenttia artikkeliin ”Kirjavarkaan tunnustuksia 1v!

 1. mirzu sanoo:

  Onnittelut blogille! 🙂 Mukana matkassa jatkossakin, kun satuin tämän muutama viikko sitten löytämään. Miellyttävä lukea ja pidän blogin ulkonäöstäkin!

  Tykkää

 2. Tiia sanoo:

  Täällä ollaan myös mukana! En ole tainnut aiemmin kommentoidakaan, mutta jonkun aikaa olen jo lueskellut blogiasi ja tykkään kovasti. Onnittelut 1-vuotiaalle! 🙂

  Tykkää

 3. Laura sanoo:

  Onnea blogillesi ja syksyn opintoihinkin! :> Mielelläni jään seuraamaan mitä kaikkea tämä ihana blogisi tuleekin pitämään sisällään jatkossakin, ja oikein hyvältä näyttää ulkoasukin! 🙂

  Tykkää

 4. Hande sanoo:

  Paljon onnea yksivuotiaalle! 🙂
  Sosiaalisuus on minustakin parhaimpia asioita bloggaamisessa, on mukavaa huomata käytännössä, miten moni muukin ihminen suhtautuu lukemiseen intohimoisesti. 🙂

  Ulkoasun muutokset ovat hienoja, ilme on entistäkin persoonallisempi, mutta selkeä. 🙂 Onnea myös syksyn opintoihin, ja toivottavasti jaksat koulukiireistä huolimatta kirjoitella tännekin, tekstejäsi on mukavaa lukea.^^

  Tykkää

 5. Veera sanoo:

  Onnea blogille! Aika suuri postausmäärä sulla kuitenkin on blogin ikään nähden, monet postailee tätäkin harvemmin. 🙂 Tykkään tästä ulkoasustakin. Toi etusivusysteemi on aika kätevä ja yritin joskus tehdä itselle samanlaista, mutten onnistunut saamaan siitä toimivaa.

  Tykkää

  • Kirjavaras sanoo:

   Kiitos! Tuo etusivuvaihtoehto oli yksi suuri syy siihen, miksi valitsin blogilleni juuri tämän teeman, tykästyin siihen niin 😀 Kaikissa teemoissa ei tietääkseni ole sitä vaihtoehtoa, ja jos on, se vaatii kyllä jonkinmoista säätöä. Minäkään en meinannut saada sitä ensin toimimaan.

   Tykkää

Jätä sormenjälkesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s