Valmistautuminen lukumaratoniin

Blogistanian kesälukumaraton lähestyy huimaa vauhtia, mutta havahduin asiaan vasta eilen. Tänä vuonna se osuu tämän viikon sunnuntaihin (10.7.) eli ylihuomiseen. Pienen mietinnän ja kannustavien kommenttien jälkeen päätin minäkin lähteä mukaan. Nyt on aika pinota kirjat, valmistella lukunurkkaus ja antaa innostuksen nousta!

lukumaraton2016

Kyseessä on ensimmäinen lukumaraton, johon osallistun, joten mitään erikoisempaa taktiikkaa minulla ei ole. Yksinkertaisesti: luen. Rankan työviikon jälkeen se kuulostaa ihanan rentouttavalta ajatukselta. Sunnuntaille on myös tullut varattua muuta ohjelmaa, mutta aion panostaa jokaisen liikenevän hetken kirjan sivujen kääntelyyn. Katsotaan kuinka siinä käy!

En hyppää mukaan ihan kylmiltäni  vaan etsin hyllystäni valmiiksi kiinnostavia kirjoja. Monet aikovat lukea monipuolisesti lyhyitä kirjoja, mutta näin pienellä varoitusajalla lukemattomien lyhyiden kirjojen valikoimani on hyvin vaatimaton. Sivumäärän sijaan asetin kriteerikseni kiinnostavuuden ja kokosin tällaisen pinon:

kesälukumaraton2016

Mukaan saattaa eksyä vielä joku hyllyjen kätköistä kaivettu aarre, mutta näissäkin riittää kiitettävästi tekemistä. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että aloitan Emmi Itärannan Kudottujen kujien kaupungista, mutta se määräytyy sitten fiiliksen mukaan. Päivitän edistymistäni tänne ja Twitteriin.

Tule jo sunnuntai!

Osallistutko sinä lukumaratoniin? Ovatko lukusuunnitelmasi jo selvillä?

4 kommenttia artikkeliin ”Valmistautuminen lukumaratoniin

  1. Ethell Red sanoo:

    Minullakin on lukupinossa Kudottujen kujien kaupunki, ja se vaikuttaa minusta paremmalta kuin Teemestarin kirja. Etenkin kirjan tatuointielementti on kiinnostava. 🙂

    Tykkää

Jätä sormenjälkesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s